21 augustus, 2018

Administratie in de Meern

 

Uw administratie laten verzorgen in de Meern?

Adviesbureau van Meel uit de Meern biedt sinds 1991 alle fiscale services en diensten aan voor startende ondernemers maar ook aan bestaande MKB ondernemingen. Onze diensten richten zich vooral op ondernemingen in de Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting.


Administratie door Adviesbureau van Meel in de Meern

Uw administratie is bij Adviesbureau van Meel in goede handen. Samen met u stellen we vast hoe we uw bedrijf zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Met het programma Imuis-Online kunt u desgewenst zelf aan de slag met de administratie maar uiteraard kunnen wij dit ook volledig voor u verzorgen.


Wat doen wij nog meer naast de administratie in de Meern?

Met onze ruim 25 jarige ervaring kunnen we u, naast het verzorgen van de administratie, nog vele andere diensten aanbieden. Denkt u daarbij aan de controle van uw boekhouding en het samenstellen van de jaarrekening. Maar ook voor het voeren van uw salarisadministraties of fiscale aangiften zit u goed bij Adviesbureau van Meel. Alle accountantsdiensten welke nodig zijn om een onderneming goed te runnen zijn bij ons voorhanden. Wij maken gebruik van de beste administratie- en fiscale software zoals UNIT4 Audition en Fiscaal Gemak.


Wilt u ook uw administratie laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in de Meern?

Hebben wij uw interesse getrokken? U bent van harte welkom op ons kantoor in de Meern of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!