21 augustus, 2018

Administratie in Leidsche Rijn

 

U wilt uw administratie laten verzorgen in Leidsche Rijn?

Sinds 1991 biedt Adviesbureau van Meel uit Leidsche Rijn alle fiscale services en diensten aan voor bestaande MKB ondernemingen, maar ook startende ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres. Denkt u hierbij aan diensten voor ondernemingen in de Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting.


Verzorging van uw administratie door Adviesbureau van Meel in Leidsche Rijn

Onze specialisten kunnen met uw administratie aan de slag. In samenspraak met u stellen we vast hoe we uw bedrijf zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Wij kunnen de administratie volledig voor u verzorgen of u kiest ervoor om met het programma Imuis-Online zelf aan de slag te gaan.


Naast de administratie kunnen wij nog meer voor u betekenen

Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van administraties van ondernemingen, maar we kunnen u nog vele andere diensten aanbieden. Bijvoorbeeld het controleren van uw boekhouding en het samenstellen van de jaarrekening. Of aan het voeren van uw salarisadministraties en fiscale aangiften. U zit goed bij Adviesbureau van Meel, alle accountantsdiensten welke het goed runnen van een onderneming nodig hebben, hebben wij in huis. Wij gebruiken de beste administratie- en fiscale software zoals UNIT4 Audition en Fiscaal Gemak.


Uw administratie laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in Leidsche Rijn?

Geïnteresseerd of heeft u nog vragen? U bent van harte welkom op ons kantoor of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!