21 augustus, 2018

Administratie in Utrecht

 

U zit met uw administratie in Utrecht? Wat nu?

Geen probleem, al sinds 1991 biedt Adviesbureau van Meel uit Utrecht alle fiscale services en diensten aan voor startende ondernemingen, maar ook bestaande MKB ondernemingen zitten bij ons goed. Denkt u hierbij aan diensten voor ondernemingen in de Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting.


Uw administratie laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in Utrecht?

Ons team van specialisten kunnen met uw administratie aan de slag. Wij stellen samen met u met u vast hoe we uw bedrijf zo goed mogelijk kunnen bijstaan. U kunt ervoor kiezen om zelf (gedeeltelijk) met uw administratie aan de slag te gaan door middel van het programma Imuis-Online. Maar wij kunnen de administratie uiteraard ook volledig voor u verzorgen.


Wat doet Adviesbureau van Meel nog meer naast de administratie?

Naast onze ruim 25 jarige ervaring in het verzorgen van administraties van ondernemingen, kunnen we u nog vele andere diensten aanbieden. Denkt u daarbij aan het controleren van uw boekhouding of het samenstellen van de jaarrekening. Ook voor het voeren van uw salarisadministraties en fiscale aangiften zit u bij ons goed. Alle accountantsdiensten welke het goed runnen van een onderneming nodig hebben, zijn bij ons voorhanden. Wij gebruiken de beste administratie- en fiscale software zoals UNIT4 Audition en Fiscaal Gemak.


Wilt u ook uw administratie laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in Utrecht?

Schroom niet! U bent van harte welkom op ons kantoor of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!