21 augustus, 2018

Belasting & Fiscale aangifte in de Meern

 

Uw belastingaangiften laten verzorgen in de Meern?

Adviesbureau van Meel uit de Meern biedt sinds 1991 alle fiscale services en diensten aan voor startende ondernemers maar ook aan bestaande MKB ondernemingen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting.
Ook de particulier met een “ingewikkelde” aangifte Inkomstenbelasting is bij ons op het juiste adres; u hoeft dus geen ondernemer te zijn om uw aangifte door ons te laten verzorgen. 


Uw fiscale Aangifte laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in de Meern

Uw aangiften zijn bij Adviesbureau van Meel in goede handen. Samen met u spreken we af hoe we uw bedrijf zo goed mogelijk kunnen adviseren. Met onze fiscale software zoals UNIT4 Audition en Fiscaal Gemak verzorgen wij voor u de aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting.


Wat doen wij nog meer naast de aangifte in de Meern?

Met onze ruim 25 jarige ervaring kunnen we u, naast het verzorgen van uw aangiften, nog andere diensten aanbieden. Denkt u daarbij aan het verzorgen van de boekhouding of het samenstellen van de jaarrekening. Maar ook voor het laten verzorgen van uw salarisadministratie en bijbehorende aangiften Loonheffing zit u goed bij Adviesbureau van Meel. Alle accountants- en fiscale diensten welke nodig zijn om uw onderneming goed te begeleiden zijn bij ons voorhanden.


Aangifte Recht van Schenking

Heeft u een schenking ontvangen of geeft u een schenking aan een ander, dan dient mogelijk een Aangifte Recht van schenking gedaan te worden. Er zijn diverse vrijstellingen van toepassing en ook hierover kunnen wij u adviseren. 


Wilt u ook uw belastingaangifte laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in de Meern?

Hebben wij uw interesse gewekt? U bent van harte welkom op ons kantoor in de Meern of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!