21 augustus, 2018

Belasting & Fiscale aangifte in Leidsche Rijn

 

Uw belastingaangifte of andere aangiften laten verzorgen in Leidsche Rijn?

Adviesbureau van Meel uit Leidsche Rijn biedt startende ondernemers, maar ook bestaande MKB ondernemingen, alle fiscale services en diensten aan. Voorbeelden zijn uw aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting. Alle particulieren en ondernemingen met een “ingewikkelde” aangifte Inkomstenbelasting zijn bij ons aan het juiste adres!


Uw fiscale aangiften laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in Leidsche Rijn

U zit goed bij Adviesbureau van Meel voor het verzorgen van uw fiscale aangiften. In samenspraak met u spreken we af hoe we uw bedrijf zo goed mogelijk kunnen adviseren. Met onze fiscale software zoals UNIT4 Audition en Fiscaal Gemak verzorgen wij voor u de aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting.


Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen in Leidsche Rijn?

Naast uw aangiften kunnen wij u, met onze ruim 25 jarige ervaring, nog andere diensten aanbieden. Denk eens aan het verzorgen van de boekhouding of het samenstellen van de jaarrekening. Maar ook aan het laten verzorgen van uw salarisadministratie en bijbehorende aangiften Loonheffing. Eigenlijk alle accountants- en fiscale diensten welke nodig zijn om uw onderneming goed te begeleiden zijn bij ons voorhanden.


Recht van Schenking, de aangifte

Stel, u heeft een schenking ontvangen of u geeft een schenking aan een ander. Dan dient mogelijk een Aangifte Recht van schenking gedaan te worden. Er zijn diverse vrijstellingen van toepassing en ook hierover kunnen wij u adviseren. 


Interesse gekregen in het laten verzorgen van uw aangiften door Adviesbureau van Meel in Leidsche Rijn?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor. Wij staan u graag te woord!