21 augustus, 2018

Belasting & Fiscale aangifte in Utrecht

 

Belastingaangifte? Laat hem voor u verzorgen in Utrecht!

Al geruime tijd, sinds 1991, biedt Adviesbureau van Meel uit Utrecht alle fiscale services en diensten aan voor startende ondernemers maar ook aan bestaande MKB ondernemingen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan uw aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting.
Ook particulieren met een “ingewikkelde” aangifte Inkomstenbelasting zijn bij ons aan het juiste adres; u hoeft dus geen ondernemer te zijn om uw aangifte door ons te laten verzorgen. 


Adviesbureau van Meel in Utrecht kan ook uw fiscale aangiften verzorgen

Bij Adviesbureau van Meel bent u aan het goede adres voor uw aangiften. We spreken samen met u af hoe we uw bedrijf zo goed mogelijk kunnen bijstaan. We gebruiken fiscale software zoals UNIT4 Audition en Fiscaal Gemak en daarmee verzorgen wij voor u de aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting.


Wat kan Adviesbureau van Meel in Utrecht nog meer voor u betekenen?

Zoals gezegd kunnen we u met onze ruim 25 jarige ervaring, naast het verzorgen van uw aangiften, nog andere diensten aanbieden. Bijvoorbeeld het verzorgen van de boekhouding of het samenstellen van de jaarrekening. Maar ook voor het laten verzorgen van uw salarisadministratie en bijbehorende aangiften Loonheffing zit u goed bij Adviesbureau van Meel. Alle accountants- en fiscale diensten welke nodig zijn om uw onderneming goed te begeleiden zijn bij ons voorhanden.


Recht van Schenking aangifte

Wellicht heeft u een schenking ontvangen of geeft u een schenking aan een ander, dan dient mogelijk een Aangifte Recht van schenking gedaan te worden. Wij kunnen u adviseren over de diverse vrijstellingen van toepassing. 


Ook uw aangiften laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in Utrecht?

Heeft u nog vragen of interesse gekregen? U bent van harte welkom op ons kantoor of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!