21 augustus, 2018

Belasting & Fiscale aangifte in Vleuten

 

Het verzorgen van uw belastingaangifte in Vleuten?

Al sinds 1991 biedt Adviesbureau van Meel uit Vleuten alle fiscale services en diensten aan voor startende ondernemers maar ook aan bestaande MKB ondernemingen. Uw aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting zijn hier voorbeelden van. Niet alleen ondernemingen, maar zeker ook particulieren met een “ingewikkelde” aangifte Inkomstenbelasting zijn bij ons aan het juiste adres voor het door ons laten verzorgen van de aangifte.


Adviesbureau van Meel uw fiscale aangiften laten verzorgen

Bij Adviesbureau van Meel zijn uw aangiften in goede handen. In samenspraak met u spreken we af hoe we uw bedrijf zo goed mogelijk kunnen adviseren. Met onze fiscale software zoals UNIT4 Audition en Fiscaal Gemak verzorgen wij voor u de aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting.


Wij doen nog meer naast de aangifte in Vleuten!

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van uw aangiften, maar daarnaast kunnen we u nog andere diensten aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van de boekhouding of het samenstellen van de jaarrekening. Maar u zit ook goed bij Adviesbureau van Meel als het gaat om het laten verzorgen van uw salarisadministratie en bijbehorende aangiften Loonheffing. Eigenlijk alle accountants- en fiscale diensten welke nodig zijn om uw onderneming goed te begeleiden zijn bij ons voorhanden.


De aangifte Recht van Schenking

U heeft een schenking ontvangen of u geeft een schenking aan een ander, dan dient mogelijk een Aangifte Recht van schenking gedaan te worden. Er zijn diverse vrijstellingen van toepassing en ook hierover kunnen wij u adviseren. 


Uw (belasting)aangifte laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in Vleuten?

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor. Wij staan u graag te woord!