21 augustus, 2018

Boekhouder in de Meern

 

Bent u op zoek naar een boekhouder in de Meern?

Dan bent u bij Adviesbureau van Meel aan het juiste adres. Wij bieden sinds 1991 alle services en diensten aan voor startende ondernemers maar ook bestaande MKB ondernemingen, zowel IB als VPB, worden door ons uitstekend bediend.


Service door Adviesbureau van Meel in de Meern

Samen met u stellen we vast hoe we uw bedrijf zo goed mogelijk kunnen bijstaan in het starten dan wel begeleiden van uw onderneming. Met onze ruim 25 jarige ervaring kunnen we u, naast het helpen met de boekhouding, nog vele andere diensten aanbieden.


Wat doen wij nog meer naast de boekhouding in de Meern?

Naast de boekhouding kunnen wij nog veel meer voor u betekenen, denkt u daarbij aan de controle van uw administratie of het samenstellen van de jaarrekening. Maar ook voor het voeren van uw salarisadministraties of fiscale aangiften zit u goed bij Adviesbureau van Meel. Alle accountantsdiensten welke nodig zijn om een onderneming goed te runnen zijn bij ons voorhanden. Wij maken gebruik van de beste administratie- en fiscale software zoals IMUIS (online) en UNIT4 Audition en Fiscaal Gemak.

Wilt u ook uw boekhouding laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in de Meern?

Hebben wij uw interesse getrokken? U bent van harte welkom op ons kantoor in de Meern of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!