21 augustus, 2018

Boekhouder in Leidsche Rijn

 

U zoekt in Leidsche Rijn naar een boekhouder?

Dan kunt u bij Adviesbureau van Meel terecht. Wij bieden startende en bestaande MKB ondernemingen alle fiscale services en diensten aan, zowel IB als VPB, worden door ons uitstekend bediend. En dat al sinds 1991!

De service van Adviesbureau van Meel in Leidsche Rijn

Communiceren en plannen zijn belangrijk zaken als het gaat om een (nieuw) bedrijf. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw bedrijf zo goed mogelijk bij te kunnen staan in het starten dan wel begeleiden van uw onderneming. De boekhouding is belangrijk, maar we kunnen u, met onze ruim 25 jarige ervaring, nog vele andere diensten aanbieden.


Wat kan Adviesbureau van Meel, naast de boekhouding, nog meer voor u verzorgen in Leidsche Rijn?

Naast de boekhouding kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Denkt u aan het controleren van uw administratie of het samenstellen van de jaarrekening. Of aan het voeren van uw salarisadministraties of fiscale aangiften, ook dan zit u goed bij Adviesbureau van Meel. Alle accountantsdiensten welke nodig zijn om een onderneming goed te runnen zijn bij ons voorhanden. Voor onze diensten maken wij gebruik van de beste administratie- en fiscale software zoals IMUIS (online) en UNIT4 Audition en Fiscaal Gemak.

Bent u op zoek naar meer informatie of naar de contactgegevens van Adviesbureau van Meel in Leidsche Rijn?

Wij staan u graag te woord! U bent altijd welkom op ons kantoor of neemt u eens vrijblijvend contact met ons op.