21 augustus, 2018

Boekhouder in Utrecht

 

U heeft een boekhouder nodig in Utrecht?

Adviesbureau van Meel kan dit voor u verzorgen. Al sinds 1991 bieden wij startende en bestaande MKB ondernemingen alle fiscale services en diensten aan, zowel IB als VPB, worden door ons uitstekend bediend.

Onze service in Utrecht

Met elkaar kijken we naar de mogelijkheden om uw bedrijf zo goed mogelijk bij te kunnen staan in het starten dan wel begeleiden van uw onderneming. De boekhouding is 1 ding, we kunnen u met onze ruim 25 jarige ervaring nog vele andere diensten aanbieden.


Naast de boekhouding, wat kan Adviesbureau van Meel nog voor u betekenen in Utrecht?

De boekhouding is niet het enige wat we doen, we kunnen nog veel meer voor u betekenen. Wat dacht u van het controleren van uw administratie of het samenstellen van de jaarrekening. Denk ook eens aan het voeren van uw salarisadministraties of fiscale aangiften, ook dan zit u goed bij Adviesbureau van Meel. Alle accountantsdiensten welke nodig zijn om een onderneming goed te runnen zijn bij ons voorhanden. Voor onze diensten maken wij gebruik van de beste administratie- en fiscale software zoals IMUIS (online) en UNIT4 Audition en Fiscaal Gemak.

Is uw interesse gewekt om uw boekhouding te laten verzorgen door Adviesbureau van Meel in Utrecht?

Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs op ons kantoor. Wij staan u graag te woord!