24 september, 2018

Wat doen wij?

Fiscaal Economisch Adviesbureau van Meel is een kleinschalige administratie- en belastingadviesorganisatie bestemd voor kleine en middelgrote ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf.

In 1991 was de intentie van Joep van Meel om een eigen kantoor te beginnen:

"Het persoonlijk contact dat een kleiner adviesbureau aan de ondernemers kan bieden, is een belangrijke drijfveer om een eigen bureau te starten".

Voor de buitenstaander lijkt ons vak misschien gegoochel met cijfertjes en wellicht wat saai, maar het is juist interessant omdat je uit deze cijfers van alles kunt afleiden en vervolgens een goed advies kunt geven op alle vragen met een fiscale of economische achtergrond.

De mens achter de ondernemer en onderneming speelt een belangrijke rol in onze bedrijfsfilosofie; Een goed persoonlijk contact met onze relaties is een must in de moderne begeleiding en samenwerking.

Het zeven man sterke personeelsbestand verzorgt: Administraties, jaarrekeningen, management-info, salarisadministraties, fiscale aangiften en nog veel meer. Eigenlijk alles wat nodig is om een onderneming goed te kunnen runnen is aanwezig. Van de nodige vakkennis tot de beste computerprogramma´s zoals Primaccount van Montana software (UNIT 4), IMUIS van MUIS Software BV. De jaarrekeningen worden verzorgd in UNIT4 Audition en de meeste berekeningen in moderne spreadsheets.

Daarnaast werken wij met de mogelijkheid om uw financiële administraties in the Cloud te verzorgen.
Ons IMUIS-Online-programma geeft talloze, laagkostende mogelijkheden aan u en ons om via beveiligde internetverbindingen uw administratie (samen) te verzorgen.
U kunt uw administratie overal ter wereld benaderen, muteren en printen; wij kunnen in overleg met u een gebruikerspakket op maat samenstellen.